Opslagstavlen

Trivselsmåling for alle elever

Kære elever og forældre.

Hvert år gennemføres den nationale trivselsmåling for eleverne.
    Den giver skolerne mulighed for at stille skarpt på udvikling og status for trivslen for skolen
    Der måles på skolen som helhed og for de enkelte årgange og klasser, dog giver undersøgelsen ikke skolerne mulighed for at se svarene for den enkelte elev.

Eleverne skal svarer digitalt gennem et spørgeskema på skolen. De bruger deres uni-login til at logge ind med. Grundet den nye lov om datasikkerhed, er det i år dog også muligt at besvare spørgeskemaet på papir. Hvis I ønsker dette, skal I give skolen besked.

I kan læse meget mere om undersøgelsen og datasikkerheden i brevet fra undervisningsministeriet, der er vedhæftet herunder.

Undersøgelsen laves i alle klasser i perioden fra 20. marts til 31. maj.

Thomas Friis
    Thomas Pedersen Friis den 09-03-2018
    Pulsskolen - Idræt i sommerferien i samarbejde med Hvidovre Kommune

En lille reklame for en uge med motion og bevægelse i sommerferien.
    Hvidovre kommune samarbejder med Pulsskolen om at lave en god, sjov og lærerig uge for børnene, hvor de har mulighed for at opleve glæden ved at dyrke idræt igennem forskellige idrætsgrene.

Det foregår i uge 32, og alle børn årgang 2001-2010 kan være med i Pulsskolen.
    Læs meget mere om ugen samt betaling i det vedhæftede dokument.

Vh.
    Thomas Friis