Velkommen til Engstrandskolen

Helle Lindahl den 07-05-2018
    VIGTIG INFO - Valg til skolebestyrelse 2018

Kære forældre, så skal I snart stemme !

Her kan I se kandidatlisten: (det er også dette link I skal bruge til selve valget)

Man skal logge på med sit nem-id for at se listen.

(Kandidatlisten og præsentation af de forældre, der har afleveret valgmateriale, er også vedhæftet til dette opslag - så I ikke behøver at logge på før I skal stemme)

Selve valget vil finde sted i perioden den 22. maj til og med den 25. maj.
    (Her vil der komme en knap frem ud for hver kandidat: "Afgiv stemme")

Camilla Thyrring den 15-05-2018
                             Så er det snart tid til TheNextFilm Festival i Hvidovre igen

Og netop i år fejres der 10-års jubilæum for filmfestivalen i Hvidovre.

Det er den unge komiker, Jakob Thrane, der er vært. Derudover kommer den Oscarvindende filminstruktør Martin Strange-Hansen samt morgendagens lysende instruktørtalent Tone Ottilie og holder et fælles oplæg om at arbejde som filminstruktør.
    Aftenen bliver rundet af med KOPS, det danske electro-stjernefrø, som underholder med sin nye musik. Og som altid vil den røde løber blive rullet ud; der vil være photoshoot, mad, filmvisninger, DJ, præmieoverrækkelse og meget mere.

Men som noget nyt afholdes festen om aftenen i stedet for om dagen.
    Festivalen henvender sig til fra 6. – 10. klasse.

Arrangementet er gratis.
    Billetten skal blot hentes her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=45e6f03518
    Venner og familie er velkomne til arrangementet, og kan også komme med gratis – dog ud fra først til mølle-princippet.

For mere information se bilag!

Thomas Pedersen Friis den 09-03-2018
    Trivselsmåling for alle elever

Kære elever og forældre.

Hvert år gennemføres den nationale trivselsmåling for eleverne.
    Den giver skolerne mulighed for at stille skarpt på udvikling og status for trivslen for skolen
    Der måles på skolen som helhed og for de enkelte årgange og klasser, dog giver undersøgelsen ikke skolerne mulighed for at se svarene for den enkelte elev.

Eleverne skal svarer digitalt gennem et spørgeskema på skolen. De bruger deres uni-login til at logge ind med. Grundet den nye lov om datasikkerhed, er det i år dog også muligt at besvare spørgeskemaet på papir. Hvis I ønsker dette, skal I give skolen besked.

I kan læse meget mere om undersøgelsen og datasikkerheden i brevet fra undervisningsministeriet, der er vedhæftet herunder.

Undersøgelsen laves i alle klasser i perioden fra 20. marts til 31. maj.

Thomas Friis
    Thomas Pedersen Friis den 23-01-2018
    Pulsskolen - Idræt i sommerferien i samarbejde med Hvidovre Kommune

En lille reklame for en uge med motion og bevægelse i sommerferien.
    Hvidovre kommune samarbejder med Pulsskolen om at lave en god, sjov og lærerig uge for børnene, hvor de har mulighed for at opleve glæden ved at dyrke idræt igennem forskellige idrætsgrene.

Det foregår i uge 32, og alle børn årgang 2001-2010 kan være med i Pulsskolen.
    Læs meget mere om ugen samt betaling i det vedhæftede dokument.

Vh.
    Thomas Friis