Sidste skoledag

Helle Lindahl den 25-05-2016

Dimission i 9. klasse
    Onsdag den 22. juni kl. 17.00-19.00 holder vi dimissionsfest for alle elever i 9. klasse og deres forældre på det store personalerum, indgang B, 1. sal.
    Vi vil servere lidt receptionsmad og der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Vi glæder os til at se jer allesammen.

Helle Lindahl den 25-05-2016
    Dimission i 10. klasse
    Kære forældre og elever i 10.klasse.

Så gik der endnu et skoleår og vi vil derfor gerne indbyde jer til dimission onsdag d. 22/6 kl. 19.00. Arrangementet foregår i boldhallen i Frihedens Idrætscenter ved Engstrandskolen. Her byder vi på en forfriskning, og lærere og ledelse vil gerne sige et par ord til de unge mennesker, vi nu sender videre i livet. Vi glæder os til at se jer alle – tusind tak for et fantastisk år!

Kærlig Hilsen
    Lærerne i 10.klasse

Thomas Pedersen Friis den 12-04-2016
    Invitation til inspirationsmøde om trivsel...

...for forældre, lærere, pædagoger og ledere.

Onsdag d. 1. juni fra kl. 17.00-18.30 afvikler Hvidovre kommune et inspirationsmøde om trivsel for vores børn. Alle interesserede - forældre, pædagoger, lærere og ledere - kan deltage.

Læs meget mere om arrangementet i det vedhæftede dokument.
    Husk der er seneste tilmelding d. 25. maj.
    Thomas Pedersen Friis den 30-03-2016
    Skolemad på Engstrandskolen.

Fredag d. 1. april starter et helt nyt mad-tiltag op på vores skole - samt resten af skolerne i Hvidovre.

Det er nu muligt at bestille mad over nettet, som bliver leveret til skolen.

Udbyderen af skolemad til skolerne i Hvidovre er Torvekokken. De har et fast sortiment af forskellige lækkerier til frokosten, samt en menu der skifter fra uge til uge.

Både elever og personale kan benytte sig af Torvekokkens skolemad.

Man kan læse meget mere om konceptet i det vedhæftede dokument eller ved at klikke sig videre til deres hjemmeside. Både link og dokument findes herunder.

Bon appétit til alle.
    Skolens ledelse

Helle Lindahl den 19-01-2016
    Til forældre til kommende 0. klasse børn - Vigtige datoer
    Uge 4: Besked om optagelse via e-boks
    Onsdag d. 20/4: SFO info-møde -OBS!!! KUN for forældre
    Mandag d. 2/5: Start i SFO
    Onsdag d. 25/5: Fællesspisning børn og forældre
    Tirsdag d. 9/8: Skolestart
    Tue Danielsen den 08-01-2016
    Klar til skolestart - træn trafik med dit barn.

Pjecen er målrettet forældre til børn, der skal begynde i 0. klasse efter sommerferien. Pjecen opfordrer forældrene til at træne trafik med deres børn og giver konkrete tips til trafiktræningen.