PROM i udskolingen - et minde for livet...

 • ikon
  Elin Juel Christensen den 19-05-2015
  Brandalarm mandag den 18. maj
  Lige efter 10-pausen gik brandalarmen. Skolen og SFO-en blev hurtigt rømmet, og det foregik på en god og ordentlig måde.
  Det viste sig at være en teknisk fejl med en sensor på et toilet ved fingerC. Alle kunne således hurtigt vende tilbage og genoptage de aktiviteter, de var i gang med.
 • ikon
  Thomas Pedersen Friis den 17-04-2015
  Byggeri på skolen...

  I næste uge starter et lille byggeri op på Engstrandskolen.

  Vi skal have lavet en helt ny scienceafdeling, så vi kan tilbyde topmoderne faciliteter til naturfagene.

  Derfor vil der allerede fra mandag blive etableret et stillads umiddelbart til højre for opgang A. Stilladset vil gå fra muren helt ud til parkeringspladsen. I forlængelse af dette vil der i en periode være en container til byggeaffald. Vi regner med 14 dage.

  Ombygningen er på 1. sal omkring opgang A, og det vil derfor primært være der, der er lidt byggerod. Der skal dog laves nye afløb, hvorfor Krea-rummet i SFO'en (direkte under den nye afdeling) i en kort periode også vil være lukket. Vi orienterer mere, når det nærmer sig.

  Vi glæder os til at få tunet skolen op med denne nye afdeling til fysik/kemi og de andre naturfag, og sammen med håndværkerne sørger vi for, at alle børnene får så rolig og uforstyrret hverdag som muligt. Helt at undgå bøvl kan vi nok desværre ikke - og for dette beklager vi.

  Hele projektet - som også indvolverer etablering af nye klasselokaler i de gamle fysik/kemi-lokaler (på 1.sal mellem opgang C og D) - er færdigt i sommerferien, så det er klar til brug fra uge 32.

  Vi håber på et godt forløb og fantastisk resultat.
 • ikon
  Thomas Pedersen Friis den 27-03-2015
  EUD10 på Engstrandskolen...

  Vi har ønsket at kunne at tilbyde den mere erhvervsrettede 10.klasse linje - EUD10 - på Engstrandskolen.

  Med største glæde og fornøjelse har vi modtaget besked om, at det fra kommende skoleår er os, som skal være med til at skabe en god ramme omkring flere unges fremtidige uddannelse.
  Læs mere i pressemeddelelsen fra Hvidovre kommune i det vedhæftede dokument

  Vi glæder os til opgaven...