Velkommen til Engstrandskolen

Carsten Nielsen den 14-06-2018

Kære forældre og elever i 10.klasse.

Et godt og spændende skoleår går på hæld og vi vil derfor invitere til dimission

ONSDAG 27/6 kl. 19.00-20.30

Arrangementet foregår i boldhallen i Frihedens idrætscenter ved siden af skolen. Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig aften med taler og uddeling af eksamensbeviser. Samtidig vil vi også sige tak for i år – det har været en stor fornøjelse af have jer i 10.klasse og vi kommer til at savne jer alle sammen. Vi ønsker jer også held og lykke på jeres fremtidige uddannelsesvej og håber at I vil komme forbi og hilse, så vi kan følge lidt med i hvordan det går jer.

VH

Lærerne i 10.klasse

Stine Kuntz den 08-06-2018
    Onsdag d. 27.6 kl. 17-19 er der dimissionsfest for 9.klasse på lærerværelset.

Der vil blive serveret lidt let mad og der er mulighed for at købe drikkevarer.
    Thomas Pedersen Friis den 04-06-2018
    Kære Forældre.

Vær opmærksom på at SFO’en i sommerferieperioden kan have længerevarende aktiviteter ud af huset, hvorfor man som forældre ikke kan forvente, at SFO’en kan tage imod børn før og/eller efter forskellige sommerskoleaktiviteter som eksempelvis PULS Skolen.

Kontakt venligst din skoleleder eller SFO leder såfremt du har yderligere spørgsmål.
    Thomas Pedersen Friis den 23-01-2018
    Pulsskolen - Idræt i sommerferien i samarbejde med Hvidovre Kommune

En lille reklame for en uge med motion og bevægelse i sommerferien.
    Hvidovre kommune samarbejder med Pulsskolen om at lave en god, sjov og lærerig uge for børnene, hvor de har mulighed for at opleve glæden ved at dyrke idræt igennem forskellige idrætsgrene.

Det foregår i uge 32, og alle børn årgang 2001-2010 kan være med i Pulsskolen.
    Læs meget mere om ugen samt betaling i det vedhæftede dokument.

Vh.
    Thomas Friis